Avlyssning

Lite kul när man sitter och äter lunch, och lyssnar på andras samtal. Just idag lyckades vi snappa upp när några tjejer pratade om Södermalmskyrkan xD Dom har helt galet fel information kan jag tala om xD "Jag har hört att Södermalmskyrkan är värsta sekten. Dom går runt med svarta kåpor och kvinnorna är typ feminister" sa en av dom.. Åh vad jag bara ville skratta och rätta till dom så att dom får rätt bild x)

Huvudvärk och sjuka lärare


Bild från hösten 2010

Första lektionen efter lunch ska snart börja, och jag har jätteont i mitt huvud.
För första gången i mitt liv har jag fått migrän.. -.- Vaknade inatt och mådde jätteilla, och det var inte bättre på morgonen. Men jag mår aningen bättre nu när jag vågade trycka i mig en macka till lunch.
Ska försöka hitta skolsköterskan och be om en ipren eller nått.. får se vad hon har för nått.

Nu visade det sig tydligen att vår samhällslärare är sjuk, så vi har jättelång håltimme tills japanskan börjar.. Får se vad man ska hitta på.. Kanske kolla på en film, som är en av våra uppgifter i Rörlig Bild A (Älskar rörlig bild!!)


Btw, nån mer än jag som är övertaggad på hösten?

Glee 3D ConcertEnda ordet som går att beskriva söndagen med är: AWESOME!!
Klockan 14:30 traskade jag och Joy från svampen vid Stureplan till biosalongen Park för att äntligen få se Glee 3D konserten! Vi möttes av flera hundra Gleeks som var lika förväntansfulla som oss.
Vi köpte snacks, cola, och sen var det bara att vänta på att showen skulle börja. Och det gjorde den! Alla var så peppade! Och jag tror aldrig jag har haft så roligt under ett biobesök förr i hela mitt liv!
Stämningen, alla Gleeks, sångerna, skådespelarna.. WOW!
Sjöng med i de låtarna jag kunde, skrek för full hals när favoriterna syntes i bild... Åh det var så underbart!!
Skulle rekomendera att gå och se den.. men det går tyvärr inte då det här var den ENDA visningen i Stockholm. (känner mig speciell som fått dela den här upplevelsen med alla Glee-fans ^^ )
Det går inte riktigt att förklara.. Vi stod liksom och dansade i raderna, klappade händer.. allt sånt där man gör på konserter! Även fast alla såklart visste att dom inte kan höra oss så skrek vi ändå! Haha vi måste hörts på lång väg xD Tänk er ca 700 tjejer (och några fåtal killar) som sitter och skriker i en biosalong... Vi MÅSTE ha hörts!

Oh well.. Sen gick jag och Joy vidare mot Kungsträdgården där vi tog en fika med varsitt chai-te :) Mysdag med bästavännen är alltid välkommet <3

Tack för en underbar dag! <3
Upp