Praktik

Måste bara säga att jag ölskar min praktik!!! Vill inte tillbaka till skolan efter dethär... Det är så skönt att få vara i mitt andra hem och bara så in i församlingen med det jag gör! Känner mig såå lyckligt lottad :)

Men vad händer just nu? Jo jag sitter och klipper ihop ett litet montage med filmer på Matthew Johnson. Letar efter alla grejer han varit med på som vi har filmat och spelat in. Så det är vad jag gjort den senaste timmen :)

Guldporträttet

Idag har man varit med och spelat in ett så kallat Guldporträtt. Jag praktiserar numera i min kyrka på filmavdelningen och har det så roligt så! Här är en länk till kyrkans Play-sida där du kan se liknande inspelningar: skplay.se
Har nu varit här i snart fyra veckor. Och det blir bara bättre och bättre! Det har gått galet fort och jag kan knappt bärga mig till nästa år då jag förmodligen kommer komma tillbaka hit. Imorgon har man nationellt prov i Matte B, och tjaa.. kan ju säga såhär: Det är ett mirakel om jag får mer än ett G.. Men NU ska jag återgå till min middagslagning.

Back in the game!

Hej mina små troll! Det är nu ganska så exakt fyra månader sen jag bloggade. Och jag ber om ursäkt för det! Det var verkligen inte tänkt alls att det skulle bli ett sånt långt break...men så blev det. Men det har hänt sååå mycket och det är delvis därför jag inte bloggat. Men nu är jag tillbaka!

Upp