VT - 2013

Tiden framt till nu från och med dag ett på gymnasiet har gått galet fort! Kan knappt fatta själv att jag tar studenten iår! Så för att överleva tiden dit har jag gjort ett litet kalendarium. Tänkte att  lite milstolpar skadar ju inte! Så här har ni då min vår fram till studenten! Är så galet taggad att jag inte vet var jag ska ta vägen, och det här gör verkligen inte saken bättre då det ser så kort ut. Tiden fram till studenten kommer gå som ett swosh förbi och vi kommer inte fatta vad som hände!

 
 
 
 
 
 

Dags att sova?

Precis lagt ner gitarren för ikväll. Rösten är inte riktigt sig själv.. Kan nog bero på det tuffa Zumba-passet som kördes lite tidigare. Men åh vad kul det är! Så det är ju värt det :) Hoppas på lite träningsvärk imorgon!
 
Den här dagen var ganska kort. Tog tidig lunch och planerade senare en kortfilm jag och Anna ska göra. Den kommer nog bli ganska grym, även fast jag har noll motivation till något just nu. Allt segar fram nu känns det som, även fast tiden går galet fort! En konstig blandning av att vilja sluta skolan och planera inför framtiden gör att det blir en sån där berg-och-dal-bana som är snäppet för läskig men det är så spännande att man inte vill gå av. Typ så känns det. Och det är så livet för mig är just nu. Ganska intensivt, men ändå chill. Lagom mycket att stå i just nu iallafall.
 
Nu ska jag hoppa i pyjamasen och sminka av mig, sen blir det ett besök in i drömmarnas värld!

Ron Pope

 
Alltså.. Är fortfarande helt salig efter den här konserten. Fick se människan i egen hög person. Fick en kram och massor av fotografier! Så jag är väldigt nöjd med den kvällen! 
 
Om ni nu, mot all förmodan hoppas jag, inte har hört talas om Ron Pope och hans musik MÅSTE ni kolla upp honom. Hans musik är så ärlig och äkta på ett sätt som inte kan beskrivas, den måste upplevas! 
 
Rekomenderar att kolla upp honom på Spotify där de flesta (om inte alla) låtar han skrivit finns! 
Upp