new York #4 - Across Brooklyn Bridge

 
Kan ni tänka er sitta på kajen och äta pizza med en sån här utsikt? Det kunda inte jag heller först, men jikes! Det här var högst upp på att-göra-lista! Sista kvällen hade vi bestämt att vi skulle åka över till Brooklyn och äta pizza med jordens finaste utsikt, men aldrig hade jag kunnat ana att denna kväll skulle bli så perfekt! Pizzan var perfekt, vädret var alldeles lagom varmt, bredvid mig har jag min bästa kompis... det kan knappast bli bättre än så! Så jo, jag har en grej för pizza och fina utsikter nu! 
 

New York #3 - The City That Never Sleeps

 
Det här stod väldigt högt upp på min saker-att-göra-i-New-York-lista! Se New York när den är som vackrast, på kvällen. Och det är en utsikt som ska upplevas på plats, dessa bilder gör det knappast rättvisa! Rockafeller Center på kvällen, med Empire State Building som utsikt, what a night!
 
 

New York #2 - Lady Liberty

She truly is amazing...
 
Dagen vi åkte ut till Liberty Island var perfekt. Solen stod högst upp på himlen och sken över New York och vackra Lady Liberty. Det var aningen för varmt för mig och mina stackars fötter, men utöver det var upplevelsen grym! 
 
Upp