Bandrep

Ikväll har det varit bandrep inför söndagens gudstjänst där vi kommer leda lovsången. I vanliga fall kör vårt band på fredagarna på ungdomsmötena men eftersom det är sommarlov har vi ledigt. Istället hoppar vi in var tredje söndag och hjälper till där. Super kul och jag älskar varje sekund av det!

Sunday Funday

Dagen började med ett kyrkbesök. Sedan efter många försök till planer bestämde vi oss för att dra hem till Benjamins bror med familj där vi åt alldeles för mycket god mat och fika. Efter det blev jag och Benjamin upplockade av min far och min farbror i min farbrors cabriolet för att åka och grilla hos honom (därifrån bilderna är). Så nu sitter vi och jäser i sommarvärmen som är kvar. Underbart. 

Drop Coffee

Morgonen innebar en tidig (10:30 kanske inte är jättetidigt hehe) fika med Anna på Drop Coffee vid Mariatorget. Super gott kaffe och en nice bulle till det. Trots lite oroliga moln på morgonen strålade solen med värme. Efter det välbehövda kaffet traskade vi vidare mot Götgatsbacken och hamnade sen i City där det återigen blev två sushirullar och lite butikbesök. En väldigt lyckad för- och eftermiddag :)
Upp