And so the sun turned into rainBloggar för närvarande hemma hos mig i min underbara säng. Åh vad jag saknat min säng. Och mina kuddar <3

Är nu hemma i Stockholm igen efter en fantastisk vecka på Öland.

Om ni aldrig satt er fot på den underbara ön föreslår jag att ni planerar in det snarast, helst nu i sommar, annars går nästa sommar bra också.


Och tiden gick så fort! Förstår inte var tiden tog vägen? Ändå gick vi upp tidigt på morgnarna och fick ut det mesta av dagarna. Men det var härliga dagar. Mycket cykling hit och dit. (Vi cyklade hela vägen till Böda bara för att kunna ta ut pengar.. Såklart skulle automaten vara "Ur Funktion". Gissa om man var glad efter det...). Legat på stranden och degat, så länge att man nästan slutat i värmeslag. Men inte klagar man!
Vi har haft fantastiskt väder! Och man har varit glad varje dag! Så jag är nöjd med den här resan! Sen att det var första gången man åkte iväg någonstans utan familjen var ett plus. Känner mig aningen "vuxnare" nu när vi arrangerade hela grejen själva. Heja oss, Linnea!! Vi är grymma!

Och nu regnar det. Japp. Tänker nog se en film. Och det lutar mot "Hannah Montana - The Movie". (Mobba mig inte, jag gillar faktiskt den filmen! Och den har ett bra budskap!)

Vad har ni haft för er de närmaste dagarna, veckorna, månaderna? Hur har era lov varit so far?

The best thing about memories is making themVeckan, som enligt internet och alla dessa väder-sidor, som skulle blivit katastrof blev helt fantastisk! Visserligen har vi bara varit här halva veckan. Men oj vilket härligt väder vi har, och har haft!

De här två bilderna är ifrån igår kväll när jag och Linnea bestämde oss för att fota lite. Och det passade väl bra? Jag behövde nämnligen lite fler bilder på mig ;) Ska se till att byta ut min header och den lilla bilden i menyn. Vill ha den lite mer "nutid", alltså mer uppdaterad med hur jag ser ut nu och sådär :P

Nu ska vi glo lite på TV! Hej på er så länge!

Det ska va gott att leva


Linnea på stranden.

Nu är vi äntligen på Öland!
Anlände igår klockan 18:56, och vi har det bättre än bäst!
Vädret pendlar mellan mulet till klart och temperaturen ligger mellan 18-22 grader. Havet är underbart. Kallt. Men underbart! Och med rätt musik i öronen blir det perfekt!

Idag har vi hittat vårt "rauk-ställe", simmat i poolen, filmat lite när vi gick i sanden och solat när solen kom fram!
Vi kom på där någonstans runt halv fem tiden att vi inte ätit lunch än och upptäckte då att vi faktiskt var hungriga. Så nu ligger vår improviserade paj i ungnen.

Ni ska få se fler bilder jag tagit så småning om! Ville bara uppdatera er lite!
Upp