Hornstulls Marknad


I söndags efter kyrkan gick jag och några vänner på jakt efter Food Trucks. Vi hittade dem vid Hornstulls Marknad, som för övrigt har allt från mat till loppis. Jag valde en hamburgare från Funky Chicken som försvann i ett nafs. Vi njöt av den den sista solen för den dagen innan molnen kom fram igen. 

Drottningholms Slott

 
Igår lekte jag och Benjamin turister i Stockholm när vi tog båten till Drottningholm. Där strosade vi runt i den otroligt vackra trädgården (eller vad det kallas) ett tag för att sedan slå oss ner på en gräsmatta och äta vår picknick. En super mysig dag som bjöd på strålande väder.
 

Påväg hem

Nu är vi påväg hem från en underbar vecka av avkoppling och massor av bus. Eftersom jag och Benjamin kom senare än alla så tog vi tåget ner, och ska även göra det upp. Så nu sitter vi här på stationen och väntar på vårt tåg som ska ta oss till Skövde där vi sen byter till tåget mot Stockholm. Först åkte vi till Alingsås hela bunten runt 12 där vi träffade Benjamins farfar en kortis för att sedan bli avsläppta vid tågstationen där den långa väntan på tåget började. 

I vår väntan har vi köpt ett par jeans till mig, tagit en promenad, ätit fett goda crêpes med nutella och bär, kollat på två halvor av två olika Harry Potter filmer och ätit pizza till middag. Nu är det lite mindre än en halvtimme tills tåget rullar in och vi äntligen ska få ta oss hem. Semester är nice, men det ska bli skönt att sova i sin egen säng. 
Upp