Helg

 
Nu i helgen har det hänt massor! 
 
I lördags var jag hemma nästan hela dagen och glodde på Vampire Diaries (Jag har fastnat...), sen på kvällen drog jag hem till Linnea för att träffa tjejerna och ha lite mys med middag och fika. 
 
Sen på söndagen filmade jag i kyrkan, och var på ett möte med filmteamet. Sen på eftermiddagen städade jag hemma och på kvällen åkte vi och överraskade finaste Evelina med lite krya-på-dig fika :)

Hard work

Har inga bilder till er just nu. Men sitter iallafall på kyrkans kontor och jobbar lite. Försöker fixa ihop en folder till fritidshemmet, men det går galet segt. Dels för att jag aldrig gjort en folder från scratch förut, och dels för att jag inte direkt har några bilder att jobba med. Så det är ganska svårt för inspirationen att komma, men det är bara att bita ihop och jobba på ändå!

Om ett litet tag ska jag förbi H&M en bit och försöka hitta en jacka jag är galet kär i. (Har redan varit i tre butiker utan någon lycka...) Hoppas att H&M i Skanstull har vad jag söker!

Sen kl 17:30 ska jag och Linnea se Les Miserables. Det blir gång nummer två för mig att se filmen, och jag önskar att jag varit smart i morse när jag sminkade mig och välja vattenfast smink, men såklart tänker man inte på sånt klockan 7 på morgonen.

Nu ska jag fortsätta jobba lite, så hörs vi kanske en snabbis ikväll. Och förhoppningsvis har jag lite bilder till er!

Mello-gos och Land of Nodd

Gosa, gosa, gosa!
 
I lördags var vi och firade Anna som fyllde 19 i söndags! Galet mysig kväll med mycket gos och nodd ;) Åt god mat och jordens godaste tårta, samtidigt som årets första deltävling i Mello spelades i bakgrunden. 
 
Lyckad kväll helt enkelt! Tack för mysigaste kvällen på länge! <3
Upp